Черна чаша с ваша снимка или текст

Черна чаша с ваша снимка или текст

  • Марка: Colorini
  • Код на продукта: 9997B
  • Наличност: Изчерпано
Цена: 19,90лв. 15,99лв.

Възможни опции

Черна порцеланова чаша с дръжка, предназначена за топли напитки: #кафе #мляко #чай

Висококачествени порцеланови чаши специално предназначени за печат. Отпечатъка се характеризира с наситени и хубави, ярки цветове и трайност. Може да бъде отпечатана както 1 брой снимка така и повече както и лично послание. Като това не се отразява на цената на чашата.

Черна чаша със снимка, е идеалният подарък за любим човек. Също така може да съчетаете чаша със снимка и текст.  Доверете се на нас за да изработим вашата

чаши за подарък. Предлаганите бели чаши от Colorini са висококачествени фоточаши с доказано качество в годините. Colorini  е доказан партньор в изработката и доставката на  чаши за кафе със снимка, чаши за чай със снимка.
Разполагаме с собствена производствена база за печат на чаши, както и с големи количества Черни чаши на склад, което гарантира бързата и качествена изработка на всяка една чаша със снимка.


В цената е включено цената на чашата + печата.

Идеалният подарък за любим човек.

Поръчка и доставка

Да, поръчката и доставката на Черна чаша със снимка  при нас се случват достатъчно бързо. Достатъчно бързо не означава твърде бързо или твърде бавно. Това означава подаръкът да бъде навреме в ръцете на своя получател.

Направете своята заявка като попълните иформацияа по-горе в сайта, което включва и прикачане на снимка или файл от полето "Прикачи снимка или файл". Напишете вашият коментар ако има такъв, след което натиснете бутона Купи. След това сайта ще ви води стъпка по стъпка до завършване на поръчката. Това е! Няма как да бъде по-лесно.

А ако желаете да поръчате по телефона може да направите това на номер : 0883 33 86 99

Също така може да направите това и на нашият имйел: sales@colorini.bg

Описание за продукта
Материал Порцелан
Почистване в съдомиялна Да
Технология на печат Сублимация

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър