• -15%

Магическа Чаша с ваша снимка или текст

Код на продукта: 9996
в наличност
  • Вместимост: 250 мл.
  • Материал: Порцелан
  • Технология на печат: Сублимация
  • Почистване в съдомиялна: Да
  • Доставка: 2 - 3 Работни дни
Възможни опции за изработка на продукта (по избор)
17.84 лв./бр.
17.84 лв.
20.99 лв./бр.
20.99 лв.
Продукт Магическа чаша със снимка
Код на продукта 9996
Вместимост 250 мл.
Материал Порцелан
Технология на печат Сублимация
Почистване в съдомиялна Да
Подходяща за Кафе и Чай
Индивидуална опаковка Да
Доставка 2 - 3 Работни дни

Предлаганите от Colorini  магически чаши сa висококачествени порцеланови чаши. Защо да изберете  Магическа чаша със снимка ? Това е един страхотен подарък за нашите най-близки хора. Всеки желае да има магическа чаша със снимка на любимият човек, и след като затопли чашата магията а се появява отново и отново.

Как работят?

Накратко казано нашите магически чаши „работят“ лесно. Също както при всяка магия обаче, нещата изглеждат далеч по-вълшебни от реалността. Първоначално всяка магическа чаша е съвсем „стандартна“ и без особени външни белези. Но изчакайте просто в нея да бъде налята топла течност. В този момент т.нар. обикновен цвят на чашата започва да придобива съвсем друг вид, докато в един момент пред Вас се разкрива„тайната“, която черният цвят пази.

Тази „тайна“ би могла да бъде всякаква. Може да бъде Ваша снимка, може да бъде снимка на любим човек, на любимо място, на любим момент. Може да бъде всичко, което пожелаете. След наливането на горещата напитка във Вашата магическа чаша, всичко това може да бъде вече видимо. Именно тогава е моментът на усмивките, на възклицанията и радостта. Защото точно това е идеята на нашите магически чаши.Магически чаши

Как се получава магията?

Независимо какъв тип напитка налеете в магическата чаша, единственото условие е течността да бъде гореща. Именно тогава външният вид ще се промени и пред Вас ще се разкрие образът, който се крие зад иначе обикновения вид на съда.
 

Визията

На практика изработката на магическа чаша може да бъде изцяло Ваша идея. Това става достатъчно бързо и ефективно. Единственото условие е да ни предоставите снимка или всякакъв друг вид изображение, което желаете да бъде отпечатано върху артикула. След това единственото нещо, което остава е съвсем малко търпение, нужно за подготовката на магическата чаша.

Визията й може да бъде допълнена с различни надписи, слоган или любими цитати от киното или литературата. Всичко това решавате Вие. В случай, че в конкретния момент Ви липсват идеи... е, тогава ние отново сме на линия. Разчитайте на нас с идеи и добър опит от предишни осъществени проекти.

Дизайнът е достатъчно добър и стандартен, за да може една  магическа чаша със снимка да влезе в употреба на момента,а не да бъде просто поредният неизползван предмет на кухненския рафт.

Поръчка и доставка

Да, поръчката и доставката на Бяла чаша със снимка  при нас се случват достатъчно бързо. Достатъчно бързо не означава твърде бързо или твърде бавно. Това означава подаръкът да бъде навреме в ръцете на своя получател. 

Направете своята заявка като попълните иформацияа по-горе в сайта, което включва и прикачане на снимка или файл, напишете вашият коментар ако има такъв. След това сайта ще ви води стъпка по стъпка до завършване на поръчката. Това е! Няма как да бъде по-лесно.

А ако желаете да поръчате по телефона може да направите това на номер : 0883 33 86 99

Също така може да направите това и на нашият имйел: sales@colorini.bg

Подобни продукти

Бяла чаша с ваша снимка за Мама
Бяла чаша с ваша снимка за Мама
15.99 лв.
Бяла чаша с ваша снимка и текст LOVE
Бяла чаша с ваша снимка и текст LOVE
14.99 лв.
Бяла чаша с ваша снимка за Мама
Бяла чаша с ваша снимка за Мама
15.99 лв.
Бяла чаша с ваша снимка за Мама
Бяла чаша с ваша снимка за Мама
15.99 лв.
Бяла чаша с ваша снимка
Бяла чаша с ваша снимка
15.99 лв.