Връщане на стока

Ако не сте доволни от закупената от сайта Colorini.bg стока. Може да я върнете в срок от 14 дни от датата на доставката в случай, че не е използвана или с нарушена оригинална опаковка. Стойността на доставката към нас се поема от клиента с изключение на случаи на объркана от наш служител поръчка или при фабричен дефект на стоката. В тези моля свържете се с наш служител на посоченият телефонен номер или e-mail адрес и ще уточните причините и начините за връщане на стоката.

Ако при покупка е избран избор на плащане с наложен платеж. При евентуално връщане на продукт можем да възстановим сумата или по посочена от клиента банкова сметка или с наложен платеж върху стоката която връщате. При избор на вариант с наложен платеж задължително отбелязвате опция преглед за да се уверим, че стоката е в състоянието в което е изпратена.

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Продуктите, предлагани от Colorini.bg, могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо, или юридическо лице.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари.

Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.

В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.